15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Трей Портър ни изкърти

Бойко Миленков: Трей Портър ни изкърти

Надбориха ни тотално, коментира наставникът на Берое

За пореден път съм доволен от старанието, което положихме, но то не беше покрито със задачите, които бяхме поставили. Изключително много говорихме за Трей Портър, който днес ни изкърти. Обърнахме специално внимание на него, надбориха ни тотално. Имаме само 6 борби в нападение. Това е основната разлика„, коментира пред Max Sport треньорът на Берое Бойко Миленков след загубата от Рилски спортист със 79:90.

Ние от началото имаме проблеми с концентрацията. Отдавам го на това, че не работим достатъчно за това нещо. Ще се поправя занапред, от началото на сезона имаме проблеми с комуникацията, някои хора изобщо не говорят. Опитваме се да работим върху това нещо. Бяхме акцентирали върху това Деян Кармфилов да остава сам, но не чак толкова, колкото се получи на няколко пъти. Определено имаме проблеми с комуникацията и със защитата като цяло“, каза още наставникът на старозагорци, които допуснаха втора загуба в НБЛ.

На фона на играта, която показваме, тези три победи ни държат емоционално. Ние продължаваме да не играем добре и ако не бяхме постигнали тези победи, щяхме да сме в много тежка ситуация. Те ни държат да сме по-позитивни. Оттук нататък ще се учим да говорим и да подобряваме защитата ни, защото ако не го правим, ще вървим само надолу”, завърши Бойко Миленков.

Рилски спортист пребори Берое в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани